Skip to main content

23 NOVEMBER 2024 – SPORTHAL INTERWEIJ- SHOT 70 

     

We zetten het net opzij voor ons feestelijk jubileum!

Na het harde werk van de Jubileumcommissie is het dan bijna zo ver. Wij presenteren graag het programma voor het 70-jarig jubileum van VC Shot.

De hele dag zijn er verschillende activiteiten te beleven in sporthal Interweij. Van silent disco tot wijnproeverij. Het eerste gedeelte van de hal wordt omgetoverd tot een mini

festivalterrein waar de hele dag ruimte is om oude verhalen aan te horen, vrienden te zien of nieuwe mensen te leren kennen. Samen met oude en nieuwe leden gaan we er een gezellige dag van te maken. In het tweede en derde zaaldeel zullen de hele dag verschillende activiteiten plaatsvinden. Je kan denken aan teqtafels, een stormbaan en een smashmeter! ’s Middags kunnen de heupen al los gedraaid worden met “Just dance”.  Hieronder lees je het hele programma.

10.00-12.00  Voor de kabouters en mini’s staan verschillende activiteiten klaar. Hierna eten we lekker frietjes met elkaar.  De ouders die de kinderen komen afzetten, krijgen koffie of thee met een kleine zoetigheid. Wat zou het leuk zijn als de ouders met de recent geboren baby’s daar ook aan deelnemen!

13.00-15.00  Na de lunch krijgt de ABC-jeugd de ruimte om zich lekker uit te leven. Ook voor hen staan verschillende activiteiten klaar.

15.00-17.00  De senioren kunnen zich ook nog even laten gaan op de teqtafels en de sportmeters. Voor degene die iets heel anders willen, organiseren wij een wijnproeverij. Hier neemt onze inhouse wijnkenner Frans jullie mee in een kleine reis door diverse landen. Natuurlijk kunnen ook andere drankjes gedronken worden en in het Shotcafé kunnen spelletjes gespeeld worden.

18.00-20.00  We gaan met z’n allen genieten van een heerlijk, uitgebreid buffet. Iedereen is welkom, kabouters, mini’s, ABC jeugd, senioren, oud leden! Genoeg keuze voor iedereen zowel vlees als vega! Mocht je allergieën/dieetwensen hebben, laat het ons weten. Dan kunnen we hiermee rekening proberen te houden.

20.00-00.00  Het feest kan beginnen! Dj Rick Snel gaat de muziek verzorgen en er kan een dansje gewaagd worden. Ook kun je in de silent disco dansen, als je even andere muziek wilt horen. Ben je toe aan een rustmoment? Neem dan een pauze in het Shotcafé of schiet even gezellig een plaatje in de Photobooth.

Natuurlijk ben jij van harte welkom, met kinderen en partner.

Als je wilt komen eten vragen we een bijdrage € 7 p.p. (inclusief een drankje).

Kom je alleen naar het feest dan betaal je € 5 p.p. (inclusief twee drankjes).

Kom je naar beiden dan betaal je € 12 p.p. voor een heerlijke feestavond.

Om goed te kunnen inkopen en bestellen verzoeken wij je zo snel mogelijk aan te melden en dat kan op alle denkbare manieren. In jouw team app komt een google-formulier dat je kan invullen. Maar je mag ook mailen naar Jubileum@vcshot.nl. Wil je liever gewoon via papier aanmelden? Vraag dan even een aanmeldingsformulier bij Frans of Kees. Betalen liefst via het betaalverzoek dat we je zenden, maar het mag ook op een andere manier, zelfs contant.